Wat is nu precies de toegevoegde waarde van een weddingplanner? Misschien hebben jullie allebei een drukke baan, is een van jullie ondernemer of misschien wel beide.. Daarnaast een druk huishouden, het gezin waar jullie quality time mee door willen brengen en een druk maar gezellig sociaal leven. Waar haal je de tijd vandaan om daarnaast nog een huwelijk te plannen? De organisatie van een bruiloft mag geen stress met zich meebrengen.

Dat is precies waar Your Weddingplanner voor staat, wij ontzorgen en nemen al deze tijdrovende organisatie taken uit handen. Er hoeft geen vriendin of familielid aangesteld te worden als ceremoniemeester, want daar zijn wij voor. Zo kan iedereen optimaal genieten van de bruiloft. Geen eindeloze zoektochten naar de perfecte leveranciers, want door ons ruime netwerk zijn wij er van overtuigd jullie te kunnen koppelen aan de leveranciers welke perfect bij jullie passen.

Ze was echt van onmisbare waarde en ik ben zo blij dat wij voor haar hebben gekozen. Wanneer ik me druk maakte, bleef zij rustig.

J & G


Wensen jullie meer informatie te ontvangen?
Neem dan contact met ons op of download de brochure.

Binnenkort beschikbaar..


Wat je van Your Weddingplanner mag verwachten

Your Weddingplanner is een full service weddingplanner, wij begeleiden jullie bij de organisatie van al de bruiloft festiviteiten vanaf de eerste stap. Zoals onderstaand beschreven staat, bestaat onze full service wedding planning uit elke stap richting het huwelijk van jullie dromen. Van het zoeken van de juiste locatie, naar design van jullie huwelijk, tot aan, natuurlijk, het coördineren van de bruiloft.

Onze manier van werken staat voor persoonlijke aandacht, efficiëntie, verfijning, creativiteit en maatwerk. Door ons ruime en betrouwbare netwerk aan wedding professionals en locaties, leveren wij de kwaliteit die jullie van ons mogen verwachten. Met elkaar creëren wij een bruiloft die jullie en de gasten nooit zullen vergeten.


Investering: Elk bruidspaar heeft unieke wensen en daarom is geen enkele bruiloft hetzelfde. Samen met jullie creëren wij maatwerk geheel naar jullie wens. Om deze reden worden onze offertes ook op maat gemaakt. Wij werken met een vanaf prijs van 5.700 euro, dit is gebaseerd op minimaal 60 uur met een uurtarief van 95 euro.


Wensen jullie meer informatie te ontvangen?
Neem dan contact met ons op of download de brochure.

Binnenkort beschikbaar..


Lisanne hield ons bij de les én liet ons tegelijkertijd de ruimte. Ze had een duidelijk tijdpad voor ogen en zorgde ervoor dat wij elke keer op tijd onze keuzes invulden.

O & T

Your Weddingplanner biedt ondersteuning om zelf je bruiloft te organiseren

Wil je zelf het grootste deel van je bruiloft organiseren maar besef je dat je wel wat hulp kunt gebruiken? Schakel ons dan in als professioneel ceremoniemeester.

Benieuwd naar de ervaringen van andere bruidsparen? Bekijk hier ons portfolio!

* Een offerte is altijd exclusief aan te schaffen of in te huren materiaal.
* Prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief reiskosten (€ 0,50 per kilometer vanaf Berkel en Rodenrijs).

Algemene voorwaarden Your Weddingplanner.