Als ervaren weddingplanner weten wij als geen ander dat het organiseren van een bruiloft veel tijd kost en een flinke zoektocht naar de juiste leveranciers. Iedereen is natuurlijk anders: zo is de één een groot organisatietalent en vind het leuk om de organisatie op zich te nemen. De ander heeft een drukke baan of is een fulltime ondernemer met een druk sociaal leven. In dat laatste geval kunnen wij ondersteunen bij de organisatie waar nodig. Daarom bieden wij naast weddingplanner op maat, ook diverse pakketten aan om jou te ondersteunen richting én tijdens de bruiloft.

Ceremoniemeester Rotterdam

Your Weddingplanner helpt je met de volgende trouwpakketten

Your Ceremoniemeester

Kun je wel wat extra hulp gebruiken met de voorbereidingen en lijkt het je prettig om tijdens de bruiloft zelf ondersteund te worden door een professional, maar is een full-service weddingplanner nét iets teveel van het goede? Dan is het Your Ceremoniemeester pakket een uitstekende keuze.

Meer informatie..

Huwelijksjubileum

Liefde mag gevierd worden. Dat mag klein, intiem of groots! Bij de organisatie van een huwelijksjubileum komt net zoveel kijken als bij de organisatie van een huwelijk. Kunnen jullie hierbij hulp gebruiken of is er te weinig tijd om dit groots op te zetten? Dan zijn er voor jullie om dit volledig uit handen te nemen.

Meer informatie..Hebben jullie specifieke wensen? Een pakket op maat is uiteraard mogelijk. In dat geval kun je het best contact met Lisanne opnemen om een offerte op maat samen te stellen.Volg Your Weddingplanner op instagram.


Algemene voorwaarden Your Weddingplanner.