Als ervaren wedding planner weet ik als geen ander dat het organiseren van een bruiloft mensenwerk is. Iedereen is natuurlijk anders: zo is de één een groot organisatietalent en de ander juist chaotisch ingesteld. In dat laatste geval kun je natuurlijk wel wat meer hulp gebruiken als je toch het een en ander zelf wilt organiseren. Daarom bied ik ook diverse pakketten aan om je te ondersteunen voor en tijdens de bruiloft.

Ceremoniemeester Rotterdam

Your Weddingplanner helpt je met de volgende trouwpakketten

Your Ceremoniemeester – Basic

Wil je vrienden en familie de serieuze taak van het ceremoniemeesterschap besparen? Met het Ceremoniemeester – Basic pakket zorg ik ervoor dat jij en ál je gasten van een onbezorgde dag kunnen genieten.

Your Ceremoniemeester – Luxe

Kun je wel wat extra hulp gebruiken met de voorbereidingen en lijkt het je prettig om tijdens de bruiloft zelf ondersteund te worden, maar is een full-service wedding planner nét iets teveel van het goede? Dan is het Your Ceremoniemeester – Luxe pakket een uitstekende keuze.

Your Tips & Tricks

Ben je goed in organisatie maar vraag je jezelf af waar je moet beginnen met het plannen van de bruiloft van je dromen? Met het Your Tips & Tricks pakket help ik je daar doorheen. Je krijgt antwoord op vragen als “Welke onderdelen hebben prioriteit?” en “Hoe kan ik slim met mijn budget omgaan?”. Ook krijg je de handigste tips & tricks om zelf een fantastische bruiloft te organiseren.

Your Wedding Assistant

Kun je wel een assistent gebruiken tijdens het plannen van je bruiloft? Of ben je een collega in de trouwbranche en kun je een paar extra handen goed gebruiken? Met het Your Wedding Assistant pakket help ik je waar nodig: of dit nu met styling te maken heeft of het maken van een tafelplanning.

Heb je specifieke wensen? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. In dat geval kun je het best contact met Lisanne opnemen om een pakket op maat samen te stellen.Volg Your Weddingplanner op instagram.


Algemene voorwaarden Your Weddingplanner.