Bij Your Weddingplanner geloven wij in eeuwige liefde. Of jullie nou dromen over een groots huwelijk op een prachtig kasteel, een super hip hotel of een wedding weekend met al jullie dierbaren. Wij geloven dat waar je ook voor kiest, het belangrijkste ingrediënt de liefde is. De liefde voor elkaar welke gevierd mag worden tijdens een prachtige dag met familie en vrienden. Want dat is waar een bruiloft uiteindelijk om draait!

Wij zijn er om het droomhuwelijk wat jullie voor ogen hebben, te realiseren! Wij zorgen ervoor dat de wensen, ideeën en de visie voor de bruiloft, een realistisch beeld wordt. Een huwelijksdag waar jullie de rest van jullie leven samen met veel plezier en liefde op terug zullen kijken.

Your Weddingplanner houdt van de klassieke, elegante, romantische fine art stijl. Een stijl welke tijdloos is en past in elke eeuw. Een bruiloft waarvan de foto’s nooit uit de mode zullen raken. En met klassiek bedoelen we niet de “tradities” welke “horen” bij een bruiloft, nee… Tradities zijn er om verbroken te worden, think out of the box! Als jullie liever oesters en champagne willen in plaats van een bruidstaart, go for it! Jullie bruiloft moet eigen zijn, een dag waar de prachtige bruid en de knappe bruidegom in the spotlight staan en de liefde groots gevierd mag worden!

Photography by Michelle Wever Photography © | https://michellewever.com/

Samen met jullie bewandelen wij het pad naar dit droomhuwelijk wat stapje voor stapje realistischer wordt. Want hoe herkenbaar is het, jullie hebben beide een drukke baan en zijn blij wanneer jullie een keer samen een rustig weekend hebben zonder teveel sociale activiteiten. Het is dan toch ontzettend fijn als je niet al die vrije uurtjes hoeft te vullen met het plannen van de bruiloft? Wij van Your Weddingplanner ontzorgen jullie hier in. Met enige regelmaat spreken wij met elkaar af onder het genot van een heerlijke cappuccino of een goed glas wijn, bespreken we de te nemen stappen en daarna gaan wij voor jullie aan de slag om deze stappen te nemen.

Lisanne
Eigenaresse & weddingplanner

Lisanne heeft altijd een glimlach op haar gezicht, ze is enthousiast en gaat positief door het leven met een goede dosis humor. Of ze nu killer heels draagt of hippe sneakers, het gaat meestal gepaard met een havermelk cappuccino of een goed glas wijn. Haar passie voor organiseren is er altijd al geweest, daarnaast is ze een perfectionist en houdt ze graag de touwtjes in handen.

Toen ze haar organisatie skills kon combineren met huwelijken, was Lisanne gelukkiger dan ooit en zo is Your Weddingplanner in 2017 ontstaan. Door haar ruime ervaring in de horeca is haar helicopterview on point, heeft ze een scherp oog voor detail en een waar organisatietalent. Doordat Lisanne al meer dan 300 bruiloften als Senior Partymanager heeft mogen verzorgen, zullen alle gasten zich meer dan welkom voelen op jullie huwelijksdag.

Door haar warme persoonlijkheid en humor, is iedere afspraak alsof je met een vriendin je bruiloft aan het organiseren bent.

Sanne - Wedding Stylist

Sanne
Wedding stylist

Sinds 2021 is Sanne werkzaam voor Your Weddingplanner. Sanne is onze in-huis stylist en zorgt ervoor dat jullie styling wensen tot leven worden gebracht. Of nog beter gezegd; jouw Pinterest bord wordt realiteit!

Haar bruisende persoonlijkheid is aanstekelijk en na een afspraak met haar, zit je weer boordevol nieuwe energie en inspiratie voor jullie huwelijk.

Behalve voor het stylen van een prachtige bruiloft in binnen- of buitenland, mag je Sanne altijd wakker maken voor een heerlijke latte macchiato met vanille.

Benieuwd naar onze diensten?
Neem dan contact met ons op, of download de brochure.

Binnenkort beschikbaar..

Volg Your Weddingplanner op Instagram