Naast mijn diensten als weddingplanner, biedt ik diverse pakketten om jullie te ondersteunen voor en of tijdens de bruiloft. Bekijk onderstaande pakketten en kom er achter hoe ik jullie kan helpen! Geïnteresseerd in een pakket maar deze is nog niet helemaal naar jullie wens? Neem dan contact op en samen kijken we welke diensten het beste bij jullie passen!


Ceremoniemeester Rotterdam

Welke diensten heeft Your Weddingplanner te bieden?

Your Ceremoniemeester – Luxe

Kunnen jullie wel wat extra hulp gebruiken met de voorbereidingen maar is een weddingplanner te veel van het goede? Dan is het pakket van Your Ceremoniemeester – Luxe perfect voor jullie!

Meer informatie

Your Ceremoniemeester – Basic

Willen jullie geen vrienden of familie de leuke maar serieuze taak van het ceremoniemeesterschap geven? Ik kan jullie daarbij helpen! Your Ceremoniemeester – Basic zorgt er voor dat iedereen van een onbezorgde dag kan genieten!

Meer informatie

Your Tips & Tricks

Waar begin je met het plannen van een super toffe bruiloft!? Welke onderdelen hebben prioriteit en wat zijn leuke DIY’s om geld te besparen. Your Tips & Tricks helpt je daar door heen! Je wordt voorzien van de handigste tips & tricks om zelf een fantastische bruiloft te organiseren!

Meer informatie

Your Assistant

Kan jij een assistent gebruiken op je bruiloft? Of ben jij een collega in de trouwbranche en kan je een paar extra handen gebruiken? Neem contact op met mij en ik help je graag waar nodig!

Meer informatie

Algemene voorwaarden Your Weddingplanner.Volg Your Weddingplanner op instagram.