Parijs, wat een geweldige stad! Daarom heb ik ook geen moment getwijfeld toen Jessica voorstelde om deze Bridal Boudoir shoot in Parijs te doen!

Na een gezellige ontmoeting tussen Jessica en mij, besloten we al snel om eens een styled shoot samen te doen. Afgelopen maart was het zo ver! Samen met mijn lieve moeder, een prachtige bruidsjurk en geweldige verlovingsringen, vertrok ik met de trein naar Parijs.
De eerste dag kon ik samen met mijn moeder genieten van de stad, natuurlijk hebben we zoveel mogelijk hotspots bekeken en heerlijk genoten van de Franse keuken en wijnen ;).

bridal boudoir parijs
Met m’n moeder in Parijs tijdens de boudoir shoot!

De volgende dag ging de wekker vroeg en na een heerlijk ontbijt vertrokken we naar het appartement van Jessica, waar de modellen en Urmilla aanwezig waren. Wat was het gezellig met z’n alle! Met het eerste model Pauline, zijn we naar de prachtige locatie in hartje Parijs vertrokken; Le Pavillon Dauphine.

Toen de eerste shoot er op zat, zijn we met het 2de model Pip, vertrokken naar de Pont De Alexander III om daar de shoot af te sluiten. Na de shoot moesten mijn moeder en ik, snel terug naar het station om de trein te halen en weer terug te gaan naar Nederland. Wat was het een geweldige dag en heb ik genoten van deze 2 dagen in Parijs.

Met een geweldig team om ons heen, hebben wij een prachtige boudoir shoot neergezet:

Organisatie: Your Weddingplanner
Fotografie: Jessica Photography
Bruidsjurk: Bloomfeld Luxury Bridal
Make up & Hair: The Bridal Artist
Lingerie Pauline: La Maison Nouvelle
Lingerie Pip: Chptr-S
Bloemen: De Bloemenkeuken
Verlovingsringen: Atelier Camp & Co
Kimono & sieraden: Say Yes To The Dress
Locatie: Le Pavillon Dauphine
Kalligrafie & linten: La Lettre Kalligrafie
Schoenen: Bella Belle Shoes
Ringbox: The Mrs. Box
Model blond haar: Pauline Goli
Model bruin haar: Pip van de Sande

Wil jij ook graag een boudoir shoot doen? Neem dan contact op en samen creëren we een prachtige shoot voor je aanstaande!

Bekijk de rest van de foto’s en de publicaties hier!

Laat je me weten wat je er van vind?

Liefs,

Lisanne – Your Weddingplanner