Vandaag viert Your Weddingplanner alweer het 1 jarig bestaan, de tijd vliegt! Wat ben ik ontzettend blij dat ik deze stap heb durven zetten vorig jaar! Natuurlijk is het spannend en onzeker, maar het is zo de moeite waard..

your weddingplanner rotterdam
Fotografie: AK Photography

Dag werkgever, hallo eigen baas!

December 2016 begonnen de twijfels, ik zat niet meer op mijn plek bij mijn werkgever en was druk met het uitzoeken van wat ik nou precies wilde. Dat vond ik erg lastig, maar 1 ding was zeker, ik miste de trouwbranche ontzettend!

Lang heb ik geworsteld met wat mijn volgende stap moest zijn.. Ga ik weer terug naar een trouw locatie, zal ik solliciteren op een platform voor bruiden, wat is er nog meer in de trouwbranche waar ik zou kunnen werken.. Na veel uren zoeken naar vacatures en enkele sollicitaties verstuurd te hebben, merkte ik toch dat ik meer wilde dan dat.

Toen viel het kwartje..

Maar wacht eens even…. Met mijn opleiding en opgedane ervaring, kan ik dit ook zelf; ik wordt weddingplanner! In mei 2017 begon het avontuur en op 26 juni 2017 heb ik Your Weddingplanner officieel ingeschreven. Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt van deze keuze, want wat heb ik al gave dingen mogen doen en toffe mensen mogen ontmoeten!

Even een paar toffe dingen op een rijtje:

  • Afgelopen zaterdag was de officiële kick-off van mijn eerste trouwseizoen, en wat was het gaaf!
  • Styled shoot in het Wereldmuseum, gepubliceerd op ZankYou.
  • Naar Parijs geweest met Jessica Photography voor een prachtige bridal boudoir shoot (hier komt snel een blog over). Welke gepubliceerd is op Dusty Blue en er nog een aantal prachtige publicaties aan komen, zowel in Nederland als het buitenland!
  • Dit jaar mag ik 4 bruiloften verzorgen en 2 huwelijksjubileum feesten, hoe tof!?
  • Voor 2019 heb ik al 1 bruiloft geboekt staan en een aanvraag lopen.
bridal boudoir parijs
Met m’n moeder in Parijs tijdens de boudoir shoot!

Zo veel leuke dingen die er nog op de agenda staan! Ik kan niet wachten wat de toekomst brengt, dit eerste jaar was in ieder geval al super!

Iedereen bedankt voor alle steun en support!

Liefs,

Lisanne – Your Weddingplanner