Een kaartje ontvangen is altijd leuk, maar met je verheugkaartjes van Kwokka wordt het helemaal een feestje!

Kwokka

Aftellen naar je bruiloft met Kwokka!

Met de verheugkaartjes van Kwokka kan je aftellen naar een bijzondere gelegenheid. Heel erg leuk om te versturen maar nog leuker om te ontvangen! Zo kan je bijvoorbeeld aftellen naar je bruiloft, vakantie, verhuizing of een leuk uitje. De kaarten zijn zelf samen te stellen. Je kan kiezen uit 3 voorkanten en 7 binnenkanten. Wanneer je de verheugkaart thuis ontvangt, kan je de insteekkaart nog beschrijven om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan dit vrolijke kaartje!

kwokka

Wie is Kwokka?

Een Quokka is een kleine kangoeroe die je tegenkomt op Rottnest Island in West-Australie. Dit schattige beestje is uitgeroepen tot het vrolijkste dier op aarde! Er duiken ook steeds meer selfies op met dit redelijk onbekende beestje, wij snappen wel waarom, het lijkt alsof dit beestje continue lacht!

Quokka

Wie ga jij verassen?

Al enkele bruidsparen heb ik mogen verassen met een verheugkaartje van Kwokka! Wie ga jij verassen met een verheugkaart? Je kan deze Kwokka kaarten hier bestellen!

Kwokka logo

Ik ben benieuwd wat jullie van deze kaarten vinden!

Liefs,

Lisanne – Your Weddingplanner