Het lijkt enige tijd wat rustig te zijn geweest rondom Your Weddingplanner, maar niets is minder waar!

Bezig bijtje!

Het was op social media en op m’n blog wat rustig de laatste tijd. Op het moment ben ik met zoveel leuke dingen bezig dat ik helaas wat minder tijd heb gestoken in zaken als bloggen en social media. Misschien moet ik wat strenger voor mijzelf zijn en zorgen dat dit soort zaken niet vergeten raken ­čÖé ! Naast het feit dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen van de bruiloften van dit jaar, ben ik ook nog druk met veel andere projecten.

Zo werk ik als freelancer voor 2 andere bedrijven, ben ik bezig met het opzetten van een nieuw bedrijf en ben ik druk bezig met een nieuwe styled shoot waar ik zo ontzettend naar uit kijk!


Your Weddingplanner

Styled Shoot

Deze styled shoot doe ik in samenwerking met een super toffe fotografe en is het echt een feestje om hier mee bezig te zijn. Ik kan er helaas nog niet zoveel over zeggen, maar blijf vooral in de buurt ­čśë Ik vertel hier snel meer over, nog een klein maandje geduld!

Nieuw bedrijf

Zoals ik al zei ben ik druk bezig met het opzetten van een nieuw bedrijf. Dit doe ik samen met een partner en valt ook onder de evenementen tak. Wij verwachten dit bedrijf in april te lanceren!

Soon more

Lekker geheimzinnig ook allemaal, helaas wil en kan ik hier nog niet zo veel over vertellen maar ik houd jullie op de hoogte! Stay tuned….

Liefs,

Lisanne – Your Weddingplanner