Over een maand is het alweer zo ver; Valentijnsdag! De meest romantische dag van het jaar en voor sommige ook de meest commerciĆ«le dag van het jaar šŸ˜‰ ! Toch is Valentijnsdag een van de meest populaire dagen om je lief ten huwelijk te vragen. Om dit aanzoek zo soepel en romantisch mogelijk te laten verlopen, heb ik hier enkele tips!

Aanzoek

Plan je aanzoek

“Je aanzoek plannen, dan is het toch niet meer spontaan?” Het is zeker de bedoeling dat een aanzoek spontaan is, maar door deze te plannen wordt het niet minder spontaan. Een aanzoek doen is super spannend, grote kans dat je dus iets vergeet!

  • Besluit wanneer je de grote vraag wil stellen.
  • Bepaal waar je het aanzoek wilt doen.
  • Vraag toestemming aan de/of een van de ouders; misschien wat ouderwets maar wel gewaardeerd en extra speciaal.
  • Zorg dat je stiekem een ring leent wanneer je de verlovingsring koopt, dit om er voor te zorgen dat de verlovingsring ook direct past!
  • Indien gewenst; zorg dat er iemand is die stiekem foto’s maakt, super leuk om de reactie achteraf terug te kunnen zien!
  • Noem haar/zijn gehele naam.
  • En tenslotte; zak op een knie, zeg wat je wil zeggen en haal die prachtige ring maar tevoorschijn!

Hoe groot jij het aanzoek wil maken is volledig aan jou, dus je bepaalt zelf hoeveel er gepland moet worden. Denk aan; bloemen, lichtjes, fotograaf, prachtige locatie, ring ergens in verwerkt, een goede smoes en ga zo maar door..

Aanzoek

Aanzoek

Kort maar krachtig

Is het niet jou ding om er een heel evenement van maken? Doe dat dan vooral niet en hou het persoonlijk en dicht bij jullie zelf. Hier een aantal voorbeelden van een simpel maar verrassend aanzoek šŸ˜‰ !

Aanzoek

Aanzoek

Wie houd er tenslotte nou niet van pizza en donuts!?

Ben jij van plan je lief ten huwelijk te vragen met Valentijnsdag of binnenkort? Kan jij daarbij wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact met mij op en ik help je graag om een fantastisch aanzoek te plannen!

Ben jij al ten huwelijk gevraagd? Zo ja, hoe verliep dat aanzoek? Ik ben benieuwd naar jullie verhalen!

Liefs,

Lisanne – Your Weddingplanner