There is a new kid in town! Regelmatig surf ik over het internet op zoek naar nieuwe en creatieve bedrijven in de trouwbranche. Zo stuitte ik op Pink Lemon Cards een nieuwe frisse website waar jij jou eigen trouw- en save the date kaarten kan samenstellen!

Pink Lemon Cards

Pink Lemon Cards

Wat fijn! Een mooie rustige site met prachtige pastel tinten waar je gemakkelijk jou trouw- en save the date kaarten kan ontwerpen zonder dat je er een mega budget voor moet hebben! Pink Lemon Cards heeft een groot assortiment waar je alles met elkaar kan laten matchen, dus je save the date en trouwkaart in dezelfde lijn, daarbij kan je ook nog kiezen voor een bijpassende sluitsticker. Wat ook super tof is, is dat je een eigen gepersonaliseerde stempel kan laten maken die bij jullie stijl past! Zo kan je jullie lijn een persoonlijke uitstraling geven.

Pink Lemon Cards

Voordelen

Wat ik zo prettig vind aan Pink Lemon Cards, is dat je dus niet zelf aan de slag moet met een ontwerp tool. Geen moeilijke programma’s waar je zelf mee moet werken. Je hebt persoonlijk contact met je eigenaren die je ontwerp zo vaak aanpassen als nodig is, hoe fijn is dat!

Pink Lemon Cards
Pink Lemon Cards

Hoe werkt het?

1. Vraag een voorbeeldkaart aan (met de voorbeeldnaam van de site) van de kaart die jij leuk vindt.
2. Binnen 3 werkdagen ontvang je de voorbeeldkaart met bijbehorend proefpakket thuis. Hierin vind je onze diverse papiersoorten en kleurrijke enveloppen.
3. Kies je papiersoort, envelop en sluitsticker of stempel.
4. Plaats je bestelling online.
5. Je favoriete kaartje kan hierna digitaal worden aangepast door onze ontwerpers. Naast alle tekst kun je ook het lettertype of het formaat aanpassen.
6. Binnen 12 uur ontvang je een digitale proefversie.
7. Geef jouw feedback zo vaak als je wilt. Het is tenslotte de belangrijkste dag van je leven. Wij passen dit aan geheel kosteloos!
8. Alles akkoord? Je ontvangt jouw uitnodigingen binnen 3 werkdagen!

Pink Lemon Cards
Pink Lemon Cards
Pink Lemon Cards

Veel plezier met bestellen!

Liefs,

Lisanne – Your Weddingplanner