In de 5 jaar dat ik als Senior Partymanager op luxe trouwlocaties heb gewerkt, heb ik genoeg hilarische momenten mee gemaakt! Ik vertel je over een aantal van mijn hilarische blunders..

Een ongeluk zit in een klein hoekje! We blijven allemaal mensen en helaas wil er wel eens iets mis gaan….

Cake smash

Tijdens het aansnijden van de taart, sneed het bruidspaar natuurlijk de taart aan voor het eerste plakje. Terwijl ik het hier van hun overneem en stuk taart op een schoteltje leg, wil ik hun het schoteltje overhandigen met het heerlijke stuk taart. In dit proces valt het stuk taart om en zo van het schoteltje op de grond! Aaaaaai, m’n hoofd liep rood aan en ik denk bij mijzelf “HOE LOS IK DIT OP”! Gelukkig begint het bruidspaar ontzettend hard te lachen en maak ik aan de hand daarvan maar een scherpe opmerking met een dosis zelfspot. Achteraf heeft het een geweldig foto moment opgeleverd en kon iedereen er om lachen 🙂 ! #happyending

Cake smash
Met het schaamrood op m’n kaken haha!

Om je te bescheuren

Je kent het wel, op een gegeven moment is je kleding aan vervanging toe. Helaas gebeurt het soms dat je kleding je dit zelf duidelijk maakt. Tijdens een van mijn werkdagen bukte ik in een volle zaal om iets om te pakken, hmmm misschien raad je het al; ik scheurde vol uit mijn broek! Ik wist niet waar ik het zoeken moest, gelukkig kwam een van mijn lieve collega’s snel met een sloof aangelopen zodat ik deze om kon doen en daarna mijzelf snel kon omkleden! Hier is (gelukkig) geen foto van haha! De gasten konden er in ieder geval goed om lachen, ik achteraf natuurlijk ook!

Plat op m’n …

Een diner uitserveren, op een goed tempo door de zaal lopen, en dan…. Glij je uit en lig je plat op de grond met 3 borden in je hand! Oh no, blunder! Gasten bezorgd, maar ook lachen.. Ik kon er iets minder om lachen, ook de keuken baalde een beetje.. Maar achteraf konden we er gelukkig hard om lachen 🙂 !

Bruiloft blunders!

Tja het hoort er bij, het belangrijkste is, in mijn ogen; om er positief mee om te gaan, een dosis zelfspot, flink lachen en daarna weer door! Gelukkig is het bij blunders gebleven en het ik nooit rode wijn over de bruid heen gegooid! Dat ga ik ook zo houden 😉 !

Hebben jullie blunders meegemaakt op jullie bruiloft? Erg benieuwd naar jullie verhalen!

Liefs,

Lisanne – Your Weddingplanner