Veel meiden dromen ervan, een baan als weddingplanner. Vooral na de bekende, romantische film van Jennifer Lopez, The Wedding Planner. Wat heb ik een geluk dat ik er voor heb gekozen om mijn passie achterna te gaan!

#DREAMJOB

Ik heb altijd met veel plezier voor mijn werkgevers gewerkt, maar nu ik de keuze heb gemaakt om voor mijzelf te beginnen als weddingplanner, is er een nieuwe wereld voor mij open gegaan. Geloof me, het is echt niet altijd rozengeur en maneschijn, want ondernemer zijn is ontzettend pittig! Gelukkig hou ik wel van een uitdaging en pak ik deze met beide handen aan! Ik ontmoet ontzettend veel toffe medeondernemers waar ik leuke plannen mee maak, die mij inspireren en waar ik ontzettend veel van leer.

En nee, eerlijk gezegd heb ik nooit over deze job gedroomd. Ik heb altijd geroepen; ik ga nooit de horeca in (ik heb 12 jaar in de horeca gewerkt), ik wordt nooit ondernemer en ook zeker geen weddingplanner (uhm…..). Oftewel, wanneer ik roep iets nooit te gaan doen, blijk het uiteindelijk echt iets te zijn waar ik goed in ben en een passie voor heb. Best vreemd he, haha ­čśë !

Volg je passie!

Toen ik vroeger de keuze moest maken wat ik wilde gaan doen, had ik geen idee! Je bent toch veels te jong om dan al te moeten beslissen wat je wilt gaan doen tot je pensioen. Eerst wilde ik politieagent (wel alleen te paard overigens haha) worden, toen wilde ik gaan werken met moeilijk opvoedbare kinderen. Uiteindelijk toch maar gekozen voor een horeca opleiding, m’n ouders zeiden; je probeert het een jaar, is het niks mag je stoppen. Dit omdat ik echt moeite had om een beslissing te maken en de eerste 2 opties toch niet de juiste waren. Als ik nu zie waar het mij heeft gebracht ben ik dankbaar en tevreden met de keuzes die ik gemaakt heb. Daarmee wil ik zeggen; volg je hart, volg je passie, ook als je nog niet weet wat het is! Als je hard werkt, kom je er vanzelf!

Elke dag werk ik met zoveel plezier aan alles wat er op mijn pad komt, dat wilt toch iedereen in z’n werk!?

#NietEchtEenDreamjobMaarWelMijnPassie ­čśë

Heb jij jou droombaan of passie al gevonden? Ik ben erg benieuwd!

Liefs,

Lisanne – Your Weddingplanner