BIRTHDAY WIN ACTIE !

29 jaar alweer, mijn laatste jaar als twintiger 🙂 Dit wil ik graag met jullie vieren. Lees snel verder om er achter te komen wat de win actie inhoud!

Birthday win actie!

Win actie

Speciaal voor mijn verjaardag geef ik aan één bruidspaar het pakket Your Ceremoniemeester cadeau! Dus gaan jij trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een ceremoniemeester, doe dan snel mee aan deze win actie!

Hoe doe je mee?

  • Like mijn Instagram of Facebook post.
  • Stuur een mail naar info@your-weddingplanner.nl met de volgende informatie: Trouwdatum, locatie, thema (indien gekozen) en waarom jij zou graag het pakket Your Ceremoniemeester zou willen winnen. Vergeet natuurlijk niet jullie namen te vermelden!
  • De actie loopt t/m maandag 13 november.
  • Dinsdag 14 november zal ik de winnaar bekend maken.

Ik ben benieuwd naar de inzendingen en kan niet wachten om een bruidspaar te verassen!

Liefs,

Lisanne – Your Weddingplanner