Trick or Treat

Trouwen met Halloween als thema? Zouden jullie dat aandurven? Ik ben gek op Halloween, ik ben namelijk ook jarig op die dag 😉 ! Halloween is een super vet thema waar je veel kanten mee op kan!

Halloween diner tafel
Photo by: Zonzo Web

Het kinkt super heftig, Halloween als thema voor een bruiloft. Maar je kan er natuurlijk zelf voor kiezen hoe je dit aanpakt, ga je voor subtiel of gaan alle remmen los!

Halloween in combinatie met herfst

Halloween vind plaats op 31 oktober, wat natuurlijk in de herfst is. Het kleurenpalet van de herfst is prachtig en gaat hand in hand samen met Halloween. Dus ga op zoek naar een mooi kleurenpalet en vanuit daar kan je op zoek gaan naar styling in de kleuren die jullie mooi vinden.

Jurk met een twist

Ga je voor een klassieke witte (of ivoor etc.) trouwjurk, of kies je voor een trouwjurk met een twist. Denk bijvoorbeeld aan een ombré trouwjurk. Een witte trouwjurk die overloopt in zwart of rood. Dit geeft een super vet effect! Zorg wel dat je voor een jurk kiest die je over 20 jaar nog steeds tof vind om terug te zien op de trouwfoto’s!

Jurk: Sweet Caroline
Jurk: Sweet Caroline

Jurk: Sweet Caroline
Jurk Sweet Caroline

Jurk: Sweet Caroline
Jurk: Sweet Caroline

Bruidsboeket

Ga aan de hand van je kleuren palet aan de slag met de bloemen en laat je informeren door je bloemist welke bloemen beschikbaar zijn in het seizoen!

Halloween flowers
Photo by: Dana Fernandez
Bron: Pinterest

Bruidstaart

Ook met de bruidstaart kan je het zo gek maken als je wilt! Ga je voor subtiele Halloween look, of ga je voor horror!

Halloween cake
Bron: Pinterest
Halloween caker
Bron: Pinterest
Halloween cake
Bron: Pinterest

Styling

Qua styling kan je met het Halloween thema perfect aan de slag. Belangrijk wel om het classy te houden, zorg dat je niet doorslaat en de bruiloft er uit komt te zien als de feestwinkel op het dorp 😉 ! Hou het subtiel en werk met je kleuren palet. Denk aan mooie statafel rokken, kanten lopers, spooky kaarsen, mooie bloemen en scary decoratie. Er zijn op YouTube en Pinterest een hoop leuke DIY’s te vinden om jullie Halloween bruiloft een succes te maken!

Halloween styling
Bron: Pinterest
Halloween styling
Photo by: Figtree wedding photography
Halloween styling
Bron: Pinterest

Halloween thema op je bruiloft? Ik zeg doen, maar keep it classy 😉 !

Zou jij het aandurven? Benieuwd naar je mening!

Liefs,

Lisanne – Your Weddingplanner