“Good Shoes Take You Good Places”

Iedere vrouw is gek op schoenen, toch!? Op je bruiloft wil je dan ook niets liever dan een prachtig paar bijzondere trouwschoenen waar je de hele dag en nacht op door kan gaan!

Milou Cornax
Milou Cornax

Belangrijk is dat je kiest voor een schoen waar jij je comfortabel bij voelt. Loop jij nooit op hakken? Dan zou ik je niet aanraden dit op je bruiloft wel te doen! Kies voor een paar schoenen die goed passen, lekker lopen en natuurlijk goed bij je jurk matchen. Hou jij van excentrieke schoenen, zorg dan dat je deze ook goed kan showen op je bruiloft!

De keuze is reuze!

Er zijn genoeg opties wat betreft trouwschoenen. De meeste bruidszaken bieden trouwschoenen aan en ook online wordt er genoeg aangeboden. Maar gewoon schoenen, waar geen ’trouw’ voor staat, kunnen natuurlijk ook fantastisch met je jurk matchen! Wil jij een leuke ‘pop of colour’ op je bruiloft dat past bij je thema, dan is het gaaf om voor een opvallende kleur schoen te kiezen. Wil je een klassieke witte schoen, neem dan een stof staaltje mee van je jurk, zodat je er voor kan zorgen dat de kleuren niet vloeken. Kies je voor hakken? Zorg dan voor een 2de paar comfortabele schoenen, zodat wanneer het toch pijn begint te doen, je alsnog de nacht kan wegdansen!

Shoen werkplaats
Milou Hillegers & Leonie Huinink

Ontwerp je eigen schoenen

De droom van iedere vrouw (en misschien ook wel man), als je het mij vraagt ­čśë ! Bij de schoen werkplaats bieden professionele schoenmakers hun diensten aan en kunnen consumenten hun wensen verwezenlijken. Hierbij help je de Nederlandse schoenindustrie, kies je voor eerlijke en duurzame productie en heb jij one of a kind weddingshoes! Ook gaaf om dit samen met je toekomstige hubby te ontwerpen. Wanneer je op heerlijke passende en lopende schoenen samen naar het altaar loopt, geeft dat toch een bijzonder gevoel. Zeker als je ze ook na je bruiloft nog kan dragen! Wil jij meer informatie, neem dan een kijkje op http://www.deschoenwerkplaats.nl.

Janince van den Bosch
Janine van den Bosch

Happy shopping!

Liefs,

Lisanne – Your Weddingplanner