Ga je binnenkort trouwen en ben je in het bezit van tatoeages? Zou jij ze willen showen of liever verbergen?
De laatste tijd zijn tatoeages steeds populairder geworden en zie je ze bijna overal! Maar wat als je gaat trouwen? Je draagt en prachtige jurk, past je tattoo in dat plaatje? Zou je ze willen vereeuwigen op je trouwfoto’s? Een hoop vragen die je jezelf zou kunnen stellen!

Bruid met tatoeages

Pronk er mee!

Als je trots ben op je tatoeages, pronk ze dan vooral! Zoek een jurk waarin je tattoo prachtig uitkomt! Heb je een gave tattoo op je rug, kies dan voor een jurk met een laag uitgesneden rug. Tatoeages op je armen, kies dan voor een jurk zonder mouwen! Zo kan ik natuurlijk nog even doorgaan ;)! Wanneer jullie de trouwfoto’s gaan maken vraag dan ook aan de fotograaf hier rekening mee te houden zodat ze goed uitkomen!

Overigens is het voor de bruidegom lastiger om zijn tatoeages te showen, een pak verbergt namelijk een hoop! Heeft jou toekomstige partner een tatoeage op zijn arm, dan is het leuk om tijdens de fotoshoot het jasje uit te doen, de mouwen op te stropen en wat stoere foto’s te schieten!

Nee, ik wil ze verbergen!

Heb jij spijt van je tatoeage of heb je helemaal geen spijt maar wil je ze liever niet showen? Er zijn genoeg manieren om deze te verbergen.

1. Verberg je tatoeage met make up.

Tegenwoordig is er genoeg goede make up op de markt op je tattoo mee te verbergen. Zo is de ‘Lock It’ lijn van Kat Von D speciaal gecreëerd is om zelfs tatoeages te coveren. Wat ook een super groot plus punt is aan deze make up, is dat de meeste producten van de ‘Lock It’ lijn vegan zijn!! Geen enkel product van Kat Von D is getest op dieren! Zo kan je ook nog een guilt free je tattoo verbergen! Op de Kat Von D Beauty website, zie je precies welke producten vegan zijn!
Op YouTube en op de Kat Von D Beauty website, vindt je genoeg tutorials hoe je je tatoeage kan bedekken met make up. Of je laat dit natuurlijk gewoon doen door je visagist!

2. Wees creatief met kleding.

Draag een trouwjurk die je tattoo bedekt, of draag mooie accessoires. Denk bijvoorbeeld aan handschoenen, een mooie stola of toffe kousen! Er zijn genoeg opties om je tattoo te verbergen en er ook nog fashionable uit te zien!

Vereeuwig jullie liefde met een tatoeage!

Zijn jullie beide gek op tatoeages? Hoe leuk is het dan om jullie liefde te tattooeren, dit kan doormiddel van een getattoeerde trouwring of iets anders symbolisch wat bij jullie past!

Voor welke optie je ook kiest; ROCK YOUR WEDDING! Wat zou jij doen? Ik ben benieuwd naar je gedachte!