Je bent aan het rondkijken op mijn website, maar wie is nou het gezicht achter Your Weddingplanner? Ik ben Lisanne Kamp, geboren op 31 oktober 1988 en een levensgenieter! Geboren in Rotterdam, opgegroeid in Bleiswijk en nu woon ik weer in Rotterdam.

Lisanne - Your Weddingplanner

Al sinds mijn 16de werk ik in de horeca. Ik ben werkzaam geweest in restaurants, bars, hotels, een sterrenzaak, de catering en luxe trouwlocaties. Eigenlijk alle afdelingen van de horeca heb ik wel gezien. Tijdens mijn opleiding van Horeca Ondernemer Manager heb ik een jaar stage gelopen in New Orleans, USA. Experience of a lifetime! Voor meer info over mijn werkervaring verwijs ik je graag door naar mijn LinkedIn.

Ik ben gek op…

Lekker eten en drinken met vrienden en familie! Mijn vrije avonden breng ik graag door met mijn vriend en/of vrienden, uit eten gaan, drankjes doen of spelletjes spelen. Ook ben ik gek op koken! Nieuwe recepten uitproberen en koken vind ik heerlijk! Het bezoeken van nieuwe breakfast/brunch/lunch hotspots in Rotterdam doe ik ook graag, soms gaat zelfs de laptop mee en ga ik aan het werk met een goede kop koffie en wat lekkers te eten. Daarnaast kijk ik op de luie avonden graag films en series. Yep, Netflix & Chill ­čśë ! Reizen is iets wat ik het liefste doe, maar daar verdien ik helaas m’n geld niet mee. Ik ben gek op de natuur, prachtige uitzichten en het zien van wilde dieren! Oooh, er staat nog zo veel wat ik wil zien op mijn verlanglijstje!
Lisanne in La Palma

Waar komt mijn passie voor bruiloften vandaan?

Mijn liefde voor bruiloften is begonnen bij Restaurant Niven *, hier mocht ik mijn eerste bruiloft verzorgen en dat vond ik geweldig! Ik voelde me zo verantwoordelijk en zorgde er keer op keer voor dat alles soepel liep en het bruidspaar de beste ervaring had die ze zich konden wensen! Dit vond ik zo bijzonder om te doen en als het bruidspaar helemaal gelukkig naar huis ging, ging ik dat ook.

Na een jaar ben ik overgestapt naar Kasteel De Hooge Vuursche, een luxe trouwlocatie. Hier kon ik mijzelf specialiseren op het gebied van bruiloften en het werken daarvan. Elke bruiloft was anders en de een nog bijzonderder dan de andere! Ik merkte hier al gauw dat ik in deze branche op mijn plek zat. Het snel schakelen en denken in oplossingen past helemaal in mijn straatje, geen werkdag was hetzelfde!
Na elke voltooide bruiloft ging ik happy en vol mooie verhalen naar huis. Zo wil toch iedereen van zijn werk naar huis kunnen rijden?
Toen ik enkele jaren later, de mogelijkheid kreeg om het werken voor een baas achter me te laten, heb ik besloten er voor te gaan. Ik ga starten als weddingplanner;

Your Weddingplanner.

En hier ben ik dan..
Eindelijk is het zo ver! De website is af en ik ben er klaar voor! LET’S GO!

Ik hoor graag wat jullie van mijn website vinden!

Liefs,

Lisanne – Your Weddingplanner!